Serveis i Activitats

 

El meu hobby:

Activitats programades fora d’horari escolar i laboral. A través d’elles es vol treballar diferents àrees del individu (aspectes físics, emocionals, de creativitat, d’atenció, de psicomotricitat, etc.) 

  • Teatre (activitat anual)
  • Ball i expressió corporal (activitat anual)
  • Lectoescriptura (activitat anual)

 

El local (activitat anual):

El local és un espai polivalent destinat a satisfer les necessitats, els interessos i els gustos dels nois/es amb discapacitat. Un espai propi on gaudir del seu temps d'oci i interrelacionar-se amb els altres companys. Un punt de trobada on aprendre informàtica, realitzar deures, llegir, escriure, sempre a través dels seus suggeriments.

 

Sant Joan Actua!:

Sant Joan, Actua! és un espai d’oci destinat a joves i adults amb discapacitat (psíquica, física i/o sensorial). L'activitat es realitza els diumenges a la tarda i té com a objectiu principal proporcionar un espai d'oci a les persones amb discapacitat. Totes les activitats que es realitzen són programades a través dels suggeriments dels participants.  

 

Tallers i xerrades per les famílies:

Tallers i xerrades organitzats de forma esporàdica i amb uns objectius clars i específics en funció de les demandes i preferències de les famílies.

Dades de Contacte

Podeu contactar amb nosaltres a través de:

  • TLF: 640 81 64 73
  • MAIL: vilanova.actua@gmail.com

Untitled-4.png   Untitled-5.png   Untitled-2.png

Localització

ohmywebness.com | web & graphic design